Kézműves herbatea medalionok télire

Egy különleges herbateát szeretnék most megmutatni nektek. Egy nap, a nyári szünet elmúltával ajándékot kaptam egy kolléganőmtől: egy csinos kis barna doboz, fehér pettyes barna szalaggal átkötve.

A belsejében negyed tenyérnyi, gyógynövényekből préselt medialionokat találtam.

Seva Sana herba medalionok, mindegyik 2 liter illatos tea készítéséhez elegendő. (fotó: szeretlekTEA)

A gyógynövények Ioana Vasvari kertjében nőnek, s a kézi szedés után szárítja és préseli a medalionokat. Így aztán 100%-an organikus, kézműves termék ez.

Egy medaliont forráztam le, kb másfél liter vízzel. 20 perc után kóstoltam meg: az íze enyhén fűszeres, a tavaszi réteket idéző, harmonikus.

Ioana herba tea medalionjai, és a belőlük készített tea. (fotó: szeretlekTEA)

Ioana aromaterápiát és fitoterápiát tanult, miután otthagyta az újságírói pályáját. Egy európai támogatással indította el Seva Sana néven a manufaktúráját, amelyet Szatmárnémeti közelében találhattok meg. Vásárolhattok nála természetes, hidegen préselt olajokat, gyógynövényes fürdősókat, krémeket.

Ioana termékei online is elérhetőek, s ajándékként adja a herbatea medalionokat a rendelések mellé. Azonban a szállítás jelenleg csak Romániában elérhető, így ezekért a különlegességekért egészen Szatmárnémetiig kell utazni! 🙂

Azonban megéri az utazást: Ioana szállást is kínál, s ott léted alatt megismerheted tőle a gyógynövényeket és különféle recepteket is. Seva Sana Facebook oldala

❓ Te is tearajongó vagy? Add meg a mail címed itt, hogy mindig értesíthesselek a teás ínyencségekről! 🎁 Okés, jöhet! 🎁

Még ázik a teád. Addig olvasd el ezeket is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This